Det er ikke få ganger jeg har blitt utfordret på opphavet og det rasjonelle bak denne “Generelt”-kanalen som dukker opp når man oppretter et team i Teams. Forsøker i de tilfellene å forklare at alle Team trenger minimum en kanal og mange team trenger bare kun den ene kanalen, så hvorfor trenger den hete noe annet enn “Generelt” hvis dens oppgave er å være… vel, generell?

Men nå slipper du å lure, og jeg trenger ikke forsvare Microsoft sine valg lenger. Nyheten i Teams nå er å lage et eget navn på den første kanalen når man oppretter et team i Teams. Se bare her:

Her lager jeg et Team som man alltid har gjort. Men nå har jeg fått valget om å gi et navn til den første kanalen som opprettes. Dette er ikke valgfritt og du må ta stilling til det. Her kan du altså gi den et navn som gir mening for nettopp deg og dere!

Se så ryddig det nå blir! Er vi da ferdige med denne diskusjonen nå? Fint, takk! Men husk, jeg synes det fortsatt er fint med en form for generell kanal i et Team i mange tilfeller 😉

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *